fredag 19 augusti 2011

Monstret

Svartsjukemonstret som snart tuggat i sig hela mitt hjärta har växt sig så stort att det snart inte ryms i mitt bröst.

Jag brukar nästan aldrig avslöja för MrL hur svartsjuk jag blir ibland. Oftast trycker jag undan känslan någonstans så långt inom mig att jag inte ens själv märker att den finns där. Men idag sliter och river den och gör ont. Och jag undrar om jag egentligen är riktigt klok som utsätter mig för det här! :o(


chaos

4 kommentarer:

Turn sa...

Fy gumman! Usch att känna svartsjuka är så otroligt jobbigt :(

En fråga bara, är det så att du träffar en upptagen man? Eller är det så att din man har en annan? Nej..så är det inte va?

Lika jobbigt som svartsjukan är att behöva fatta det avgörande beslutet att gå..

Hoppas att din ångest snart släpper!

Kram å kärlek <3

chaos sa...

Tack vännen för värmande ord!

Jo han är upptagen och egentligen vet jag ju hur fel jag gör som träffar honom. Fel mot mig själv och fel mot henne. :o( Ibland blir skuldkänslorna övermäktiga, men så tar längtan överhanden och jag vill inget annat än att vara i hans famn. Men jag undrar samtidigt vad jag egentligen sysslar med! Han har aldrig lovat mig någonting, men mina känslor för honom gör att jag stannar ändå. Inte sunt för fem öre... Och en vacker dag hoppas jag att jag klarar av att bara gå och inte vända om.

Kram! <3

Turn sa...

Ja du kanske gör fel, men nej, det är han som måste ansvara över sitt förhållande och inte du.
Jag har ju själv träffat en kille, vakten, i snart 10 år och han har haft tjej i 11 år. Vissa tycker det är ruttet och att vi kvinnor borde hålla ihop, lätt att säga innan man själv hamnar där.
Dessa jädra känslor..tänk vad bra om man bara kunde trycka på den där "off-knappen" :/

En dag kommer du klara det! Tills slut blir det för mycket och känslorna/kärleken sinar..frågan är bara när? Under tiden gör man sig själv väldigt illa och det är det egentligen inte värt.

Kämpa på!
Kram

chaos sa...

Turn: Du ska veta att dina förstående och stöttande ord betyder massor!

Stor varm kram!