torsdag 13 maj 2010

Har inte skrivit på ett tag

och har inget roligt och spännande att skriva nu heller. Mår bara så dåligt. Livet är inte kul på något sätt just nu. Det består bara av tårar, ångest, aggressioner, besvikelse och B O R D E R L I N E ! ! ! Allra mest besviken är jag på mig själv, för att jag mår som jag gör, för att jag inte är stark och glad, snäll och vänlig och duktig! Framför allt vill jag vara D U K T I G, och en bra mamma! Det är jag I N T E !

4 kommentarer:

Marielle sa...

men jag är säker på att du gör så gott du kan! /en annan själ med borderlinetrubblestruggle...

lottenkotten sa...

Hej min gamla bloggvän! Jag har fått ett återfall på min aftonbladet-blogg. Ville bara säga hej och vinka till dig. :)
Kramar från lottenkotten

Elisabeth sa...

Vet du om att du är en av dom jag brukar tänka på när det går riktigt riktigt tungt här??? Ja, helt enkelt därför att första gången jag "mötte" dig här så var du ett konkret bevis på hur mycket en människa, trots sjukdom och annat trist, kunde äga så mycket styrka och kärlek.
För mig är du den mor som alltid har kärlek till sina barn, stark som en oxe, vänlig och snäll mot de hon möter... och framför allt en obändig styrka att berätta om sin oskyddade rädsla för att inte räcka till... ja, du har min absolut fullaste beundran, min vän!! Så är det bara.

Tack snälla, för att jag får dela vägen med dig... än om jag just nu går ganska långt bakom.

Varm varm kram..

Att tämja vulkanen inom mej sa...

Tror att du gör så gott du kan och är en bra mamma,kanske är dina krav på dej själv för höga? För det kan jag inse att jag har ibland...Och man vill vara stark.Men tänk så här:Du är stark i och med att du erkänner att du är svag och sårbar..
Kram